O nama

Helimaster , škola za obuku pilota helikoptera i aviona , osnovana je 20.04.2010.godine kao rezultat velike želje vazduhoplovnih entuzijasta , kao i narastajuće potrebe za obukom pilota helikoptera u ovo delu evrope. Osnivač škole je Goran Krneta, profesionalni pilot helikoptera, instruktor letenja i opitni pilot.

Program obuke pilota aviona i helikoptera zasnovan je na zahtevima PART FCL standardima čime pilotske dozvole stečene u Helimaster-u čine prepoznatljivim u celoj Evropi.

Naš najvažniji cilj je da naši polaznici steknu znanja i veštine koje će im obezbediti najveći nivo bezbednosti prilikom upravljanja vazduhoplovima, a samim ti da postanu deo velike pilotske familije. Škola okuplja tim iskusnih pilota helikoptera i aviona sa dugogodišnjim instruktorskim radom. Svi instruktori teorijske nastave i pioti škole "Helimaster" su visoko obrazovani kadar koji na najbolji način prenose svoja znanja i veštine našim studentima - pilotima. Svim budućim studentima - pilotima škole "Helimaster" želimo da steknu svoju dozvolu i prepuste se čarima osvanja neba.